• 80
    her sene olduğu gibi bu sene de inceden sardığım oyun.

    galatasaray'ı alacak olanlar için hem iyi hem de kötü haberler var.

    kötü haber: transfer bütçeniz uzun bir süre yok ve maaş bütçesinden de transfere aktaramıyorsunuz. tam ffp, sattığınız kadar alabiliyorsunuz. tabi "transfer bütçesinin % kullanımı kadar"
    iyi haber: takımdaki oyuncular çok güzel paralara satılabiliyor. 5 dakikada hazırlayacağınız basit bir taktik ile ligde rahat şampiyon olup oyuncuları iyi paralara satabilirsiniz. alt yapı da tam bir makine.

    öncelikle inanılmaz bir maaş ödemesi var(50-60 m kadar). finansal yapıyı düzeltmek için nando dahil tüm yabancıları satarak, selçuk gibi yüksek maaşlıları da sözleşme yenilemeyerek elden çıkardım.

    emre akbaba: 19 m euro
    soso: 10 m euro
    linnes: 7.25 m euro
    garry: 11,25 m euro
    fernando: 11 m euro
    maicon: 10 m euro
    nando: 15 m euro
    belhanda: 14.5 m euro
    mariano: 9 m euro
    yuto: 4.9 m euro

    toplam: 110 m euro civarı transfer bütçesi ve 30-35 m düşmüş maaş bütçesi ile rahat nefes alınabiliyor ancak ama hala yönetimin verdiği bir transfer bütçesi yok.

    transferlere girmeden önce taktiği oturtmak gerek, burda da top bizdeyken tiki-taka, top rakipte iken de gegenpressing gibi bir sistem oturtmaya çalıştım. defanstan pasla çıkılması,beklerin sürekli hucümu düşünmesi, ortasahanın pres gücünün ve pas kabiliyetinin olması önemli. forvet için de "çalışkan forvet" rolüyle ilerde presi başlatacak biri lazımdı.

    devre arası yaklaşıp oyuncu bakmalara başlarken divock origi , johannes eggesteinın sözleşmelerinin sezon sonu bittiğini görünce çöktüm, origi zaten en yararlı "çalışkan forvet" rolünde oynuyor, tam aradığımız kan.

    mangala'yı da almak istedik ama city'de sözleşme uzatmayı tercih etti.

    kale için yabancı kontejyanını doldurmaması için berke'yi düşünsem de gelmek istemedi, biz de brezilya'dan cleiton schwengberı 1.9 m'a getirdik. stoper eksiğini de fluminense'den roger ibanez da silvayı 600 bin euro'ya alarak kapattık.

    bu arada, tavsiyem potansiyel oyuncuları listeye ekleyip takip etmeniz, kulüple anlaşamayan oyuncular komik rakamlara transfer listesine konabiliyor. orta saha işini de bu şekilde pape cheikh diop gueyeyi 2.7 m'a lyondan alarak hallettik.

    ibanez:
    https://ibb.co/9b9D0gW

    pape cheikh:
    https://ibb.co/tpfKr75

    taktik detaylar:
    https://ibb.co/XbmqNct

    maç detayı:
    https://ibb.co/Z1PhwP6
App Store'dan indirin Google Play'den alın