• 1144
    mantıklı düşünen taraftarın gözünde neden bittiğini anlamadığım yönetim. zira bildiğim kadarı ile mantıklı düşünen insan, kesin kanaatlere paldır küldür varmaz, olayları eksisiyle, artısı ile derinlemesine değerlendirir, ve bu değerlendirmeyi yaparken geçmiş tecrübelerden, yaşanmışlıklardan da faydalanır. ben okuduğum yorumlarda mantıklı değerlendirmeden ziyade acelecilik, yangına körükle gitme ve tarihten ders almama görüyorum ne yazık ki.

    kendilerinin birçok hatası olduğuna yüzde yüz katılıyorum, çok kuvvetli bir ekip olmadıklarında da hemfikirim. fakat mustafa cengiz gidip yerine liseli bir başkan geldikten 6 ay sonra burada yazılacakları da tahmin edebiliyorum. bu yönetimin sadece mali disiplin konusundaki çabasının dahi, onlara sabır göstermemiz için yeterli olduğu düşüncesindeyim, ki inanın bana, ne yeterince kavgacı bulunmuyor olmaları, ne yapamadıkları forvet transferi vs. bu konudan daha önemli değil. galatasaray'ın geleceği finansal kontrolde yatıyor, ve mustafa cengiz yönetimi bu süreci iyi yönetebilecek bir yönetim.

    sene başında basketbol ve voleybol branşları konusunda hoyratça eleştirildiler, hatta gömüldüler. geldiğimiz noktada bildiğim kadarı ile takımlarımız, bütçelerine göre hiç fena durumda değiller. futbolda, fenerbahçe maçında aldığımız inanılmaz darbeye ve akıl almaz sayıda sakatlığa rağmen kötü bir noktada değiliz, ikinci yarının çok daha iyi olmaması için hiçbir sebep yok.

    türk insanı olarak heyecan ve kaostan beslendiğimizi biliyorum, zaten bu sebeple uzun vadeli hiçbir başarı yakalanamıyor. ama hepimizin, yaklaşmakta olduğumuz kritik eşiğin farkında olmamız gerek. bu süreci akılla mantıkla, sakinlikle ve ayağını yorganına göre uzatarak yöneten kulüp sağ salim atlatacak, diğerlerinin ise sonu karanlık. biraz sabır, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın