resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3920
    sürekli galatasaray'ı kötüleyen açıklamalar yaptığı iddia edilen ama hiç kaynak gösterilmeyen ve açıklamayı bire bir ağzından duymadığımız futbolcu. sürekli "kendi gitmek istedi, karaktersiz biriydi" gibi algı yaratılmaya çalışılıyor gibi geliyor bana.

    buna benzer bir hikaye de beşiktaş - jose sosa arasında yaşandı. sosa gönderildiğinde, basına "eşi istanbul'da durmak istemedi, sosa terör saldırılarını bahane etti, kendi gitmek istedi." gibi haberler servis edildi fakat gerçek sonradan ortaya çıktı. jose sosa'ya 2. senesinde ahmet nur çebi tarafından 15 temmuz'da yeni sözleşme sözü verilmişti. jose sosa 15 temmuz'da türkiye'ye geldi fakat sözleşme falan önerilmedi ve beşiktaş yönetimi sözünde durmayınca sosa antremana çıkmayı reddetti. çünkü jose sosa'ya milandan 7.5 milyon euro'luk ciddi bir teklif vardı fakat satılmasına taraftar kesinlikle karşı çıkacaktı, bir bahane bulunmalıydı.

    bana göre de benzer senaryo bafetimbi gomis'e yazıldı ve çok güzel bir şekilde oynandı. 30'un üzerinde gol atmış, formda bir forvetin gönderilmesine galatasaray taraftarı şiddetle karşı çıkacaktı fakat para da lazımdı. "zam istedi, kendi gitmek istedi, parayı seviyormuş" gibi haberleri basında çokça gördük. gittikten sonra da ağzından bire bir duymadığımız, kaynak göremediğimiz bir çok negatif gomis açıklaması okuduk. manzaraya baktığımızda da başarılı olmuş gibi gözüküyor çünkü taraftarın yarısından fazlası adamdan nefret etmiş durumda. haberlerin durup dururken basına servis edilmesi de beni kuşkulandırmıyor değil. çünkü benim için medya, bir futbol kulübünün en büyük düşmanıdır.

    önümüzdeki 2-3 sene içinde gerçeklerin ortaya çıkacağını düşünüyorum. o vakit geldiğinde bu entry'yi editlerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın