resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1961
    2018-2019 sezonunun ilk yarısını değerlendirmesi istendiğinde, antalyaspor’un topladığı 27 puanın, kümede kalma ve üst sıralara tutunma için bu sezon yetersiz olabileceğini söyleyen teknik direktör.

    açıklamasında, kulüp yöneticilerine 18 puanın ilk yarı için alt limit olduğunu, 18 puanın üstünde alınan her puanın ise ikinci yarı için kredilerini artıracağını söylediğini fakat ilgin ilk yarısında oluşan tablo itibarıyla alt sıralar ile üst sıraların birbirine çok yakın olduğunu, 2 maç üst üste maç kazananın yukarıya tırmanabildiğini, 2 maç üst üste maç kaybedenin aşağıya doğru düşebildiğini; bu sebeple kazanılan 27 puanın bu tabloda yeterli olmayabileceğini ifade etmiştir.

    içeriği okuyana açıklamalar “kabak gibi” ortadayken sanki “bu muazzam kadromuza ve muhteşem oyunumuza yeterli değil.” demiş gibi yorumlanması hakikaten ilginç. zaten türk futbolunda galatasaraylı hoca sayısı bir elin parmaklarını geçmezken, galatasaray tarihine geçmiş en önemli bir kaç futbolcudan biri olan bülent kaptan’a, bilhassa bu platformda uygulanan acımasız standartlar fazlasıyla şaşırtıcı.

    https://www.cnnturk.com/...7-puan-yeterli-degil
    ekleme: açıklamaların linki
App Store'dan indirin Google Play'den alın