• 217
    gelecekler ve gidecekleri 2019 yaz transfer dönemi ile birlikte düşünüp, çok dikkatli hareket etmeliyiz. malum uefa ffp kapıda ve eskiden olduğu gibi transferde hata yapma lüksümüz yok. nokta atışı isimlerle hem kadroyu yenilemeli, hem de yarıştan kopmamalıyız.

    rakiplerimizin durumu da düşünüldüğünde bu sene şampiyon olmak ya da en azından şampiyonlar ligine katılmak önümüzdeki süreçte ligde uzun yıllar sürecek bir dominasyon sağlayacak. bu fırsatı en son 2013 yılında fatih terim'in ayrılışı ile kaybetmiştik. bu kez bu fırsatı kaçırmamalıyız.

    öncelikle ara transfer dönemi iyi oyuncu bulmanın çok zor olduğu bir dönem. hiçbir takım ligde ve avrupada yarış halinde iken kaliteli oyuncusunu bırakmak istemez. bu nedenle bu dönemi mümkün olan minimum sayıda transfer ile kapatmalı, 2019 yaz transfer dönemine son kurşunumuzu saklamalıyız.

    acil alınması gereken 1 forvet transferi bana göre. bunun haricinde maicon ve mariano talipleri bulunduğunda son güne kalmadan satılıp yerlerine üst düzey bir stoper alınırsa bence ikinci yarıyı kurtarırız. ffp ye de takılmamış oluruz. ayrıca talipleri olursa 10m+ bir bedele feghouli ya da belhandadan birini ve rodriguezi göndermeyi de ciddi şekilde değerlendirmeliyiz. bunlar takımın en yüksek ücretli oyuncuları olmasının yanında sezon sonu sözleşmeleri sona erecek selçuk ve tarık da düşünüldüğünde 2019 yazı bizim için oldukça heyecanlı geçecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın