resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3914
    2017-2018 sezonunda bizlere eşsiz başarılar yaşatmış fransız futbolcu.

    bir galatasaray geleneği herhalde böylesine başarılı futbolculara doyamadan göndermek, keita, elmander, gomis aklıma gelenler.

    gomis’e başlığına gezinirken okuduklarımla şok geçiyorum yahu. ne ara bu kadar değersiz futbolcu yaptık aklım almıyor. takmışız bir stabil lafına evet gomis stabil bir oyuncuydu ama kurban olayım öyle stabil oyuncuya be. sadece ligde 29 gol atmış, yabancı futbolcu gol rekorunu kırmış, ligde gol kralı olmuş ve galatasaray’ı şampiyon yapmıştır.

    herkesin ağzında dolandı durdu, gomis şampiyonlar liginde iş yapmaz diye bu sezon umarım şampiyonlar ligi maçında kaçırdığımız golleri dikkatlice izlemişsinizdir hepsi tek vuruş, bitiricilik isteyen pozisyonlardı yani tam gomislik.

    galatasaray’ın sorunu geçen sene de bu sene de topu hücum bölgesine getirememe değildi. her türlü getiriyoruz biz topu oralara, eren’i hani kaçırdıklarıyla eleştiriyoruz ya, neler neler kaçırdı kaç pozisyon say say bitmez, demek ki eren’e bile pozisyon yaratabiliyoruz, atamıyor o bitiricilik yok eren’de ama gomis’te vardı ve satılmasa galatasaray hem şampiyonlar liginde hem lig de konumu çok daha iyi olurdu.

    ayrıca gomis’in ben kaç kere gördüm delicesine rakip stoperlere baskı yaptığını, pas istasyonu olup garry rodrigues’e kariyer sezonu yaşattı bu adam.

    ama medya da öyle bir algı oldu ki gomis yerin dibine sokuldu buna bizim taraftarımız da alet oldu. ha bir de şöyle birşey çıktı, fatih terim sistemine uymuyor.

    nasıl bir sistemse, ne geçen sezonun, gol rekoru kırıp, gol kralı olan gomis, ne bu sezon ilk yarı da 20 gole ulaşan diagne uyuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın