• 352
    çok değerli bi 3 puanı hanemize yazdırdığımız ve başakşehirin puan kaybı beşiktaşın fark yemesi üzerine bir de parkeden gelen güzel derbi galibiyeti ve bu akşam ki güzel oyun ile hafta sonuma keyif üstüne keyif katan maç

    genel anlamda istekli arzulu baskılı başladığımız maça şok bir gol yiyerek başladık, bu yenilen golleri sadece stoperler ve her ne kadar formsuz olsa da muslera üzerinden değerlendirmek çok doğru olmasa gerek. takımımız ligin ilk yarısında sadece 5 maçta kalesini gole kapatabilmiş ve bu açıkca gösteriyor ki takım savunmasında ciddi manada problemler mevcut. bugün de özellikle ilk yarıda gördük ki çıkarken kaptırdığımız toplarda hiç rakibe basmadan adam paylaşımı yapmadan alanları da kapatmadan çok rahat gelmelerini sağlayarak goller yedik ve pozisyonlar verdik. kendi sahamızda bu kadar çok gol yememiz hücumda ekstra ekstra bir şeyler yapmaya zorluyo ki son haftalarda maalesef bunu başaramayarak beraberliklerle rakiplere puanları dağıttık. bugün neyse ki aylar sonra bir iki oyuncumuz hariç ideal kadromuzla en azından yediğimizin fazlasını atarak ligin ikinci yarısına büyük bir moralle giriyoruz.

    hocanın nihayet rodrigues'e bir mesaj vererek ilk on birden kesmesi ve onyekuru'nun bugün çok doğru oyunu ve bitiriciliği maç özelinde önemli detaylar ama en önemlisi sürekli tartıştığımız olması olmaması ayrı ayrı dert dediğimiz belhanda'nın oynadığı zaman çevresindekilerin de performansını nasıl arttırdığını bir kez daha görmüş olduk.

    hazır olarak dönen bir emre akbaba ve nokta atışı transferlerle, ligin ikinci yarısındaki fikstür avantajımızla ve en önemlisi hocamızın da cezasının bitip yeniden saha kenarında yerini almasıyla, bunlara ilave güzel de bir kamp dönemiyle ikinci yarıda bambaşka bir galatasaray izleyeceğimize inancım tam.

    #hedef22
App Store'dan indirin Google Play'den alın