• 349
    ilk yarıda iki birbirinin benzeri gol yedik. ilkini yine atağa çıkarken saçma bir şekilde kaybedip golü yedik. ikincisinde ise beklerken benzerini yedik. ilk golde fernando'nun adamı kovalamadığı görülüyor ama ikincisinde kim tutmalıydı belli değil.
    bu savunma hatalarından yediğimiz gollere rağmen oyuncuların kazanma hırsları hoşuma gitti. 2-3 kez oyuncuları sahada ufak toplantılar yaparken gördüm.
    uzun zamandan sonra ilk defa ikinci yarıda gol atacağız diye inandım. ve attık. daha fazla da atabilirdik ama bizim oyuncuların hücumda laubalileşen hallerinden dolayı başka gol göremedik. es kaza bir gol yesek yine son dakikalar işkence olacaktı bizim için. 2 gol daha atsan ligin ilk yarısını 2. sırada bitireceksin ama atmaya niyet yoktu.
    ilk yarıda daha dengesiz oynarken ikinci yarıda daha dengeli bir oyunla maçı kazandık.

    ndiaye özellikle ilk yarıda özlediğimiz gibi oynadı dersem abartmış olmam sanıyorum. feghouli'ye attığı asistte riskli bir oyun oynadı, kaptırsa biz yerdik golü devamında ama güzel bir asist oldu.

    feghouli yine iyiydi. son 20 dk oyundan düştü ama gol atmasına çok sevindim.

    belhanda sahalardan onca zaman uzak kalmasına rağmen iyi oynadı. o da son 20 dk oyundan düştü.

    teknik ekip feghouli ve belhanda'yı değiştirmek için çok gecikti. oyundan düştükleri o kadar belli oldu ki eksik oynatmaya başladılar. feghouli ---> rodrigues ve belhanda ---> donk değişikliği en geç 75.dk'da gerçekleşmeliydi. oyuna sonradan giren rodrigues sanırsın maçın başından beri sahada. topa koşmaya hali yok gibi gördüm. 85.dk'da donk oyuna girince yeniden oyunun kontrolünü alabildik. değişiklikler daha erken olabilseydi bu maçı daha farklı kazanabilirdik diye düşünüyorum.

    eksiklerimiz geri dönünce hücumdaki gücümüzü tekrar gördük ama savunma hala sıkıntılı. fatih terim ve emre akbaba'nın geri dönüşüne ek yapılacak doğru transferlerle ligin ikinci yarısında çok daha iyi yerlere geleceğimize inancım arttı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın