resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15533
    her fırsatta linç ettiğim ve edeceğim, bu hareketimi sonuna kadar hak ettiğini düşündüğüm futbolcu. kendisinin galatasaraylı olmasının, altyapımızdan çıkmasının, bir dönem takımımızın kaptanlığını yapmış olmasının, kocakafalığının, sipsiliğinin, top toplayıcı iken hagi'nin golüne kale arkasında sevinmesinin benim gözümde zerre kadar kıymeti, önemi yoktur. galatasaray'ı son dakikada yüzüstü bırakıp gitmesi, "orospu rengi" muhabbeti, fatih terim ile yaşadıkları, "kötü ve komik teklif" sözü de umrumda değildir. kendisi benim tamamen kişisel değerlendirmelerime göre kötü, hatta çok kötü bir insandır.

    arda fikir ile zikir tutarlılığının önemini kaybettiği bir zamanın ürünü, bu zamanda mühim olan şey ağzından çıkan söz. istenileni söylüyorsan ve yeterince popüler isen korunup kollanıyorsun. kendisi de zamanın ruhuna uygun olarak, son derece faydacı davranıyor, kendisini din, siyaset ve tarih sömürüsünün konforlu kollarına bırakarak, dini öğretilere ve o öğretileri kendine kılavuz kabul ettiğini iddia eden siyasi gücün anlayışına tamamen zıt yaşam tarzını sürdürmeyi başarabiliyor.

    yazdıklarımdan, kendisine olan sevgisizliğimin nedeninin siyasi görüşleri olduğu sonucu çıkarılabilir. hayır, sebebi bu değil. çünkü arda turan'ın siyasi görüşü yok. arda turan bu "şekilciliğe" bir şekilde yıllar içerisinde sürüklendi. çünkü ancak bu sayede kopamadığı "bayrampaşa" yaşamı ile özendiği "barcelona" yaşam tarzını beraber (ama kesinlikle yontulmadan) yürütebildi. bu sayede hala tüm saçmalıklarına rağmen büyük bir kitle tarafından ciddiye alınıyor, hatta kendisi ile gurur duyuluyor.

    bu sebeple kesinlikle şaşırmıyorum, futbolculuğu bittikçe sağından solundan tuğralar, türk bayrakları, instagramından umre fotoğrafları fışkırmaya devam edecektir. kendisi tüm bu kutsal değerleri hayatına kamuflaj yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın