resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15531
    yaptiklarini soylemenin "linc" oldugu savunulan eski futbolcu. pardon barcelona'li ve bayrampasali eski futbolcu.

    adama gorundugun gibi ol ya da oldugu gibi gorun denmis, yani osmanli tugrali kemiklik takacaksin, muhafazakar triplerde olacaksin ama kari kiz pesinde bar pavyon silah ile adin anilacak. bundan dolayi laf soylendi diye savunulmasi ilginc. arda'nin kemiklikleri den farkli anlam cikarmiyoruz. mesela atiyorum, serdar aziz'in kemiklikleri oyle olsa kimse laf soylemez. ama atiyorum sarkici teoman'in olsa cok dikkat ceker degil mi. yani teocum sen bar bar kafasi guzel gezen adamsin, bu ne alaka diyebilir insan. bunda kotu niyet aramiyorum ben.
    arda da o hesap, son yasananlar malum. bu ne perhiz ne lahana tursusu?
    sonra biz bunu soyleyince "adam"i linc ediyormusuz.

    mesela sergen yalcin. adam kendisiyle barisik, rahat. futbolculugu da boyleydi hala boyle. ganyan, iddaa vs. devam ediyor mu bilmiyorum ama hic kimse sergen'e bundan dolayi laf soylemiyor. sadece kendine yazik etti diyoruz. cunku cok yetenekliydi. ama arda'dan ulkenin %90'i nefret eder hale geldi. her iki futbolcunun da toplumun onaylamadigi vakalari cok. ama neden arda'dan tiksinilirken sergen'in anilari fikra gibi guzel guzel anlatilir?

    alanyaspor macinda fena oynamamis, evet beni de sasirtti. e simdi bunun icin baslik mi acalim? af mi edelim? allah'a ve iktidarina yakin, bize uzak olsun. lutfen.

    kirmizi kart pozisyonu da cok zorbir pozisyon bence. yani wellington topa da vurmus, ayagini cekecek zamani da yokmus gibi. ayagini oraya sokan da arda. yani hakem bu kirmiziyi bizim oyuncumuza verse itiraz ederdim. ama bizim rakibimiz yapsaydi bizim macimizdab gene itiraz ederdim kirmizi kart diye :)

    neyse velhasili kelam, arda'nin yaptiklarini saymak onu linc etmek degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın