resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8937
    galatasaray kulübünün gelmiş geçmiş en iyi dört kalecisinden biridir. faryd mondragón, claudio taffarel ve zoran simovićgibi galatasaray'ın efsane kalecileri arasındaki yerini çoktan almıştır.

    bu takımın kalecisi olması çok büyük bir lütuf ,son 10 yıldaki en iyi 2-3 transferden biridir . ancak kendisi ile ilgili bazı sorunlar var. takım sezona iyi başlamış iyi bir performans sergiliyorsa bundan muslera da etkileniyor. aksi bir durumda muslera da kötü bir performans sergiliyor. bu gayet doğal bir davranış ama biraz daha duygusallığı 2. plana atması gerek.

    muslera'nın ilk geldiğini daha dün gibi hatırlıyorum, o zaman baya bir eleştiri almıştı bundan kaleci olmaz, çok basit goller yiyor, verilen paralara yazık gibi bir sürü saçma sapan yorumlar yapıldı. sonra takım oturmaya başlayınca onun da performansı arttı ve sezonu şampiyon kapattık. kendisinin 2011 şampiyonluğundaki emeği hiçte az değildir.

    bu sene için değerlendirmede bulunmak gerekirse takım tam olarak kurulamadı.geç kalınan transferler defans bölgesindeki zaaflarımız yine muslerayı etkiler duruma geldi. bu yarışın içinde olduğumuz zaman muslera da oluyor biz yoksa o da olmuyor. devre arası yapacağımız takviyeler muslera'nın performansınıda yükseltecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın