• 22
    süper ligin 17. haftasında evimizde, son dönemin formda takımı sivassporu'u evimizde ağırlayacağımız maç.

    bu maça futbolcular ve teknik heyet çok özel olarak hazırlanmalıdır. evimizde neredeyse galibiyeti unuttuk. geçen sene 17 iç saha maçında 16 galibiyet aldığımızı düşününce bu sezon bu duruma gelinmesini tek sakatlıklar ve cezalılar olarak açıklayamıyorum. genel bir konsantrasyon düşüklüğü var hem futbolcularda hem teknik ekipte.

    sivasspor ise hoca değişikliğinden sonra kendini buldu. deplasmanda beşiktaş ve başakşehir gibi ekipleri yenmesi bize çok büyük bir tehdit oluşturuyor bence. bu tesadüfi bir şey değil demek ki gerçekten özel olarak hazırlanıyorlar bu maçlara. teknik direktörleri hakan keleş iyi bir analizci olduğunu düşünüyorum ben bizim takımın zaaflarına oldukça iyi çalışıyordur.

    peki biz çalışıyormuyuz sivasspor'un eksik yönleri neler, en çok hangi oyun bölgesini tercih ediyorlar, hangi oyuncu üzerinden oyun kuruyorlar emin değilim. muslera'nın kone penaltıları genellikle ne tarafa vuruyor gibi şeylere özel olarak çalışması lazım.

    hücum gücü yüksek bir takım, bizim defans hattımızı düşününce ben gol bulabileceklerini düşünüyorum o yüzden yediğimizden bir fazlasını atmak lazım. olası bir puan kaybı bizi büyük bir felakete, umutsuzluğa ve çıkmaza götürür.

    galibiyeti alıp devre arasına moralli girmemiz şart oğlu şart. allah yardımcısı olsun takımımızın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın