• 20721
    şu oyuncuları elden çıkarabilirse kadrosunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çok fazla ana rol transferine ihtiyaç olmayacak şekilde yenileyebilecek ve ligi süpürebilecek takim:

    - rodrigues (7-8m euro. yaşı ilerlemeden satmak lazım. kendisi gibi yüzlerce oyuncu -üstelik daha daha genç yaşta- bulunabilir ki benim tercihim siyahi sprinter oyuncu yerine oyun zekası yüksek bir kanat transferi. onyekuru ve kendisi sağolsun, siyahi sprinter oyuncu sempatimi bitirdiler.)

    - serdar aziz (7-8m euro. daha çok veya az edebilir, bilemiyorum. çok dengesiz müdaheleler yapıyor. zamanlama hataları yapıyor ve sürekli yapıyor. çok övüldüğü nokta olan sahamıza gelen yüksek topları uzaklaştırma yüzdesine sahip tecübeli bir stoper bulmak atla deve değil. lider bir oyuncu lazım.)

    - ozan kabak (15m euro + 1 veya 2 genç oyuncu (birisi kesinlikle stoper) + sonraki satıştan yüzde 5 pay. kulübün elini en çok güçlendirecek satış bu olacak. bir başka entry'de yazdım, keşke şartlar uygun olsa hiç satmasak veya 30-40 isteyecek bir durumda olsak ama...)

    - maicon (2-3m euro ne verirseler.)

    - mariano (sözleşmesi bitene kadar kalmasını çok istediğim, takımın futbol zekası yüksek nadir oyuncularından. satılacağı söyleniyor diye yazdım. yukarıdaki satışlar yapılsa de gerek kalmasa keşke. 3.5m euro diyorlar.)

    satmak zorundayız, başka yolu yok. bjk ve fb'nin haline bakın. birinde real madrid'den aldıkları için övündükleri pepe takımdan ayrılıyor alacakları karşılığında. en önemli oyuncularını geçen seneden satmak zorunda kaldılar. babel ve q7 dahil hepsini göndermek zorundalar, gönderecekler. bunların yeri kolay kolay dolmaz. büyük bir gelir de elde edemeyecekler. ötekini konuşmaya bile gerek yok. bu hamleleri yaparsak makası hiç olmadığı kadar açarız. mali durumu en iyi kulüp biziz bu üçlü içinde, önümüz her anlamda açılır. iyi bir planlamayla üst üste 3-4 sezon cl katılımı, 2 kez gruptan çıkış ve borçların azalması hayal değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın