resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8933
    şu dönemde muslera için yapılan eleştirileri hayretle okuyorum. bu platformda bile akıl almaz şekilde eleştiriler alıyor. belki bu renklere bağlı olmamın en önemli sebebi galatasaray'ın ve galatasaray ile yatıp kalkan bizim gibi ruh hastaların sahip olduğu kültürüdür. diğer taraftar grupları gibi değiliz güce biat etmeyiz. fikri hür vicdanı hür ve irfanı hür bir grubuz. olaylara farklı pencereden bakmaya çalışırız. mükemmeliyetçiyiz en ufak hataya tahammülüz yok bunlar eyvallah.
    ama kusura bakmayın kimse bana galatasaray taraftarı manipülasyona gelmez demesin. galatasaray taraftarının bu mükemmeliyetçiliği üzerinden kendimi bildim bileli manipüle ediliyor. fenerbahçe 20 sene aziz'in esiriydi. fikret orman bjklileri aşağılık kompleksleri üzerinden hayaller satılarak manipüle ediliyor. ama bu adamların hiç biri bizim gibi en ufak olaydan dolayı ortalığı birbirine katmıyor!
    galatasaray taraftarı belki yöneticiler tarafından değil ama medya ve şimdi hepimizin hayatındaki sosyal medya tarafından ciddi anlamda manipüle ediliyor. benim de timeline'ıma düşüyor
    mesela muslera hakkında espriler vs. beğenen arkadaşlarıma bakıyorum hepsi fener ve bjk taraftarlari. bunun gazıyla ortalığı birbirine katan ise galatasaray taraftarı kimse demesin bana galatasaray taraftarı gaza manipülasyona gelmez..
    konuyu farklı bir noktaya getirdim bağlayacağım şimdi de bu gerçekten artık bir sinir boşalması olarak kabul edin. bu kadar bariz olanı renktaşlarımın görmemesi beni gerçekten çok üzüyor.
    sedat incesu istifası olayını hatırlayın. fanatik'in asılsız haberi üzerine çıkan yangını hatırlayın.
    kusura bakmayın arkadaşlar ama bu yapıcı eleştiri falan değil. bunun adı manipülasyona gelerek ortalığı yangın yerine çevirmektir.

    gelelim muslera'ya bana göre de bu sezon formsuz. geçen sezonda formsuz başlamıştı. ama geçen sezon eğer şampiyon bitirdiysek yine muslera en önemli şampiyonluk sebeplerimizdendi. eğer tabiri caizse god mode'u açtı o kritik haftalarda. muslera ilk sezonu harici adam akıllı savunmayla oynamadı keza o sezon esas kritik olanda tüm takımın toplu savunma yapmasıydı. şu an ki en iyi kalecileri getirin galatasaray'a şu son sezonlardaki savunmaların arkasında tövbe ederlerdi futbola ve lanet ederlerdi kaleciliği seçtiği güne de...
    kusura bakmayın bu kadar sert bir dil kullandıysam ama açıkçası bıktım ve şu an ki durum bana mondragon'un gönderildiği sezonu andırıyor. mondragon gittikten sonra senelerce yaşadığımız eziyeti
    de unutamam.
    biri demiş muslera'yı 5 milyona satamayız şu an diye. evet belki satamayız ama muslera ayarında kaleciyi 20'ye de 30'a da alamayız. aynı zamanda muslera bizim bayrak adamımız. futbol takımlarında en önemli konulardan biri o takımın kültürünü taşıyan özellikle galatasaray a özel olan o winner lık dediğimiz durumu taşıyan oyunculardır. iyi bir kaleci bulunur ama o winnerlık dediğimiz anlayışı kaybedeceğimiz gündür muslera'yı göndermek. ve bu durumda muslera'yı bizim takım için paha biçilemez yapan yegane şeydir. geçen sezon gördüğüm antudaki yorum hala aklımda
    "lanet olsun o kaleciyi aldıkları güne"
    şu an muslera'nın şu özelliği iyi şu özelliği kötü konularına girmicem. vermek istediğim mesajı ilettiğimi düşünüyorum muslera konusu üzerinden.
    tek diyeceğim şey şu galatasaray'ı kimse yıkamaz galatasaraylılar harici...
App Store'dan indirin Google Play'den alın