resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8925
    son dönemlerde ben de hatalarından dolayı eleştiriyorum fakat son 3 senedir berbat oynuyor gibi yorumlar görüyorum, güldürüyor. adam böyle ölmez, roket atın abi.

    geçen sene god mode açıp son maçlarda şampiyonluğa müthiş katkı verdi. önceki iki senede beşiktaş şampiyon olurken takım zaten çok dengesizdi. sanırım bu iki şampiyon olamadan geçirilen sezonda da ligin en çok kurtarış yapan kalecisiydi.

    muslera iyi bir kaleci. selçuk inan'la falan aynı cümlede kullananlar olmuş, ayıptır. selçuk'un şu takıma verdiği katkının on katını verdi muslera. bu sezon bir sıkıntı olduğu açık ama bu onu kötü kaleci yapmaz.

    yukarıda bir karadaş yazmış. önceden çok iyi kaleciydi, şimdi iyi kaleci. sonuna kadar katılıyorum buna.

    fatih hoca bence kendisi ile bir konuşsun. konuşuyordur da. bence en büyük sıkıntısı standart bir performansı yok. mesela bu sezon kötü geçiriyor ama sezonun son 10 maçında sadece 2 gol yiyip takımı şampiyon da yapabilir. genelde aile hayatı kurunca ve üstüne çocuk falan olunca topçuların performansı artar, muslera'da tam tersi oldu.

    son olarak, aldığı paranın yarısına yine bu ortalama performansı gösterebilecek kaleci bulabilir miyiz? elbette buluruz. fakat o adam için de ulan sezonun son on maçında çılgınlar gibi performans gösterip kaleyi gole kapatmaz diyemeyiz. bence gerçek anlamda çok büyük eleştiriler için sezon sonuna kadar beklenmeli muslera için. zira sezonun şu anına kadar fatih terim'den daha formsuz değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın