resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2558
    kendisinin verdiği sözleri tutamaması ya da takımın başarısız olması bir yana son 2-3 haftadır galatasaray'ı küçük düşüren açıklamalar yapması can sıkıcı olan yöneticimiz.
    takım kötü de olabilir, maddi imkanlardan transfer de yapamazsın. bunlar problem olsa bile sadece 1 yöneticiye mal edemeyiz ama sen başakşehir gibi tarihi olmayan bir proje takımıyla berabere kalıp puan farkını koruduk diyorsan, daha da kötüsü bu puan farkı 8 puan olarak başakşehir'in lehine iken sen böyle bir şey söylüyorsan , ya ağzından çıkanla kulağının duyduğu bir değildir, ya da daha galatasaray'ın büyüklüğünün farkında değilsindir. iki halükarda da bu tarz yöneticilerin en azından üst seviyelerde yönetici olmaması gerekmektedir.

    kendisi 5 şampiyonluğum var demiş ama şampiyon olurken takımın teknik direktörü fatih terim'dir. aziz yıldırım gibi ben yaptım havalarına girdiyse zaten olay bitmiştir.

    dursun özbek gibi yalancı ve abdürrahim albayrak gibi kendi çıkarları için konuşan insanların yöneticilik yapmaması gereken bir kulübüz. bazı şeyler, başarıdan daha önemlidir. abdürrahim bey'in bunları anlaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın