resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8912
    sezon sonları gösterdiği performans, sezonun ilk yüzde 80'lik bölümünde yaptığı hataları telafi etmemeli. kendisini savunmak için saçma sapan argümanlar üretiliyor sürekli. fanatikleri öyle bir hale geldi ki; ''o olmasa babamız kim bilmezdik!!'' demelerinden endişe etmekteyim.

    artık maç maç değerlendirmek bile gereksiz. 2015 yılından beri bu 4.sezon ve bu sezonların hiçbirinde vasatın üstüne çıkamadı. sadece 2017-18 sezonunun son bölümünde takımın da kenetlenmesiyle şampiyonluk geldi. kendisinin de bu şampiyonlukta payı var. ancak, bu 4 sezon boyunca performansının ortalamasını alırsak ne aldığı maaşın ne de kaptanlığının karşılığını verebilmiş değil.

    kimse bizim verdiğimiz maaşın yarısını bile vermez ama olur da ikna olursa bonservisle yollasak çok şükela olur. taffarel bile gitti, muslera neden gitmesin? yerini doldurmak elbette kolay değil. bu sezonu nerede tamamlayacağımız da önemli. duruma göre kaleyi genç, düşük maaşlı birine teslim etmekte bir sakınca görmüyorum. 2 tane genç kalecinin rekabeti neden olmasın? benim adayım ankaragücü kalecisi atalay mesela.
App Store'dan indirin Google Play'den alın