• 211
    açılın, kağıt kalem hesap tayfa geldi. *

    şaka bir yana, şampiyonluk şansımız devam etmesine rağmen bundan sonra iğne iplik üstünde yürüyeceğimiz sezondur.

    bu takımın en büyük eksiği bulduğunu atan, pozisyona giren takımı da pozisyona sokan santrfor. 2 tane santrfor geleceğini düşünüyorum artık bunca tantananın üstüne gelir. 3. bir transfer, oyuncu satılmadığı müddetçe olmaz ama.

    bütün bunların ışığında ikinci yarıda 40-41 puan civarında toplayabiliriz. haftaya kazanırsak ilk yarıyı 29 puanla bitireceğiz. 40-41 falan toplarsak 69-70 puan ediyor. başakşehir şu an 34 puanda, haftaya da kazanırsa 37 puanla tamamlayacak ilk devreyi. tutup ikinci devrede de 37 falan toplayacak olurlarsa şampiyon olurlar biz artık 74-75 falan göremeyiz, hatta başakşehir dışında hiçbir takım göremez o bugün tescillendi artık. başak'ın mutlaka en azından 30-31 puan bandına inmesi gerekiyor ikinci yarı için. bunu da daha önce yazdığım gibi 18. hafta ile 25. hafta arasında geçirecekleri periyot belirleyecek. burada beklediğimiz kayıplar gelir farkı kaparsak şampiyon oluruz. kapayamazsak zor. ondan sonra kapanmıyor fark çokça tecrübe ettik bunu.

    velhasıl kelam, şampiyon olacaksak, 69-70-71 puan civarıyla falan olur bu. aşağısı olmaz, çünkü başakşehir puan kaybeder ama o kadar çok puan kaybetmez. üstü de olmaz biz de daha fazlasını toplayamayız.

    ha, unutmadan söyleyelim, şu özellikle son 5-6 maçtır sahadaki gs'nin değil şampiyon, ilk 4'e gireceği şüpheli bu ligde. devre arası kampında çoğu şeyin artık değişeceğini umuyorum. zaten şu mental seviyeyle devam edersek bu takım 2. falan da olamaz, 3. 4. falan anca bitirir sezonu. rodrigues ve ndiaye toparlamadan bu takımın toparlanma ihtimali yok, onu da belirtelim. bu ikisi mutlaka eski dinamik formlarını yakalamak zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın