• 956
    ligin 16. haftasında deplasmanda 1-1 kalıp arada ki puan farkımızın 8’de kaldığı futbol takımı.

    yok kollanıyor yok öyle yok şöyle evet bende sosyal medyada bunların lehine verilen kararlara çok kızıyorum ama adamlar oynuyor kardeşim.

    bugün bizim takıma saha içinde biz bunları yeneriz hissi verdirmedi ha başakşehir çok mu iyi oynadı hayır ama ne yaptığı belli kolay top kaybetmeyen topun değerini çok iyi biliyorlar ve her atakları organize adamların.

    birde dönüp bizi takıma bakıyorum feghouli dışında ne yaptığını bilen yok kaç kere orta saha da top kaptık sağ tarafta feghouli mariano boşta duruken ndiaye rodirgues ve onyekuru’ya havadan top atmaya çalıştı ve hepsini rakibe verdi. feghouli’nin attığı paslar sayesinde biraz da olsa pozisyona girdik hele son dakikalarda verdiği pas sayesinde galip bile ayrılabilirdik ama takımda sadece 1 kişi böyle oynayınca olmuyor yine de 1 puan bile şu futbola sevindirici. her yıl teknik direktörler değişiyor oyuncular değişiyor ama değişmeyen tek şey başakşehir deplasmanında hep ezik bir görüntü veriyoruz. düzelmesi yönünde hiçbir umudum yok bu işler yıllar ister günü kurtarma hamleleriyle olmaz, olmayacakta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın