resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1888
    2018 şampiyonlar ligi kura çekiminden sonra abdurrahim ile birlikte kameralara sırıtan galatasaray başkanı. kendisinin en büyük avantajı dursun özbek gibi bir faciadan sonra gelmiş olmasıdır. kendisinden önce ortalama düzeyde ve ortalama başarıda bir başkan olsa bugün mustafa cengiz'e toz kondurmayanlar en çok eleştiren kişiler olurdu. lakin aklı başında her galatasaray'lı biliyordu ki net bir santrfor transferi olmadan o gülüş bize hezeyan olacak..

    nitekim öyle de oldu. bugün kalburüstü bir forvete sahip olmuş olsak ne ligde bu kadar geriye düşecek ne de avrupa ligi gibi alt düzey bir organizasyonda devam edecektik. şampiyonlar liginde sadece gruptan çıkmanın bile geliri 10 milyon euro'dan fazla. vizyonsuzluk yüzünden bu ve bunun gibi birçok gelirden olduk. devre arası da net bir transfer yapabileceğimizi sanmıyorum. bunun ise 2 sebebi var ;

    1- kimse devre arası kalburüstü forvetini yollamaz, en azından ucuza bırakmaz
    2- transfer komitesi başındaki abdurrahim'in oyuncu bilgisi niasse ile falan kısıtlı. say desen 10 tane muhtemel oyuncu sayamaz.

    bu sebeplerden ötürü ben bu yıl avrupaya da lige de havlu attığımızı düşünüyorum şimdiden. karamsarlık vs. değil, benim realist bakışım bu yönde. bugüne kadar ümidi kestiğim sezonlarda hiç bir zaman şampiyon da olamadık zaten.

    bu başarısızlığın ise aslan payı mustafa cengiz'indir. hocanın yıpratılması cengiz varken anlamsızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın