• 20703
    arsenal, benfica, chelsea, dinamo zagreb, dinamo kiev, eintracht frankfurt, inter, napoli, villarreal, salzburg, valencia, zenit, sevilla, leverkusen, real betis ve genk.

    rakipleri görünce, şu takımla "şunu eleyebiliriz" diyebileceğim bir tane takım yok. en az 5 tanesi bizi her iki maçta da mağlup ederler. diğer 2-3 tanesine ise ise malesef şu kadromuzla kalite yetmezliğinden ötürü kaybederiz. dinamo zagreb ve villarreal'i gözüme kestiriyorum, ancak o maçlar da kafa kafaya gider.

    devre arasında, eğer bu takımlardan hangisi gelecekse artık, onu elememiz için gereken takviyeleri yapıp, takımı kuvvetlendirmemiz gerekiyor. bir tane, iki tane transferle olacak şey de değil bu. hem gidenlerin, hem de gelenlerin olduğu bir sirkülasyon ile kadroyu hem nitelik hem de nicelik olarak kuvvetlendirmemiz gerekiyor.

    bu sezon uefa'da çeyrek final görürsek nispeten telafi etmiş oluruz bu fecaat şampiyonlar ligi grubunu. ancak ligde de bir şekilde ilk 2'de olmamız gerekiyor, ki yine şampiyonlar ligi hedefi tutturulmuş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın