resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2528
    yok hükmünde olan yönetici. geçmiş geçmişte kalıyor maalesef. kendisini bu sezona kadar çok severdim ben, cengiz yönetimini desteklememdeki temel nedenlerden birisi kendisinin cengiz yönetiminde yer almasıydı.

    görevi teknik ekibi ve oyuncuları mutlu etmek, köprü görevi görmek ve iktidar ile galatasaray'ı ters düşürtmemekti. ancak bunları bile yapamadı bu adam. bunun en büyük sebebi ilk defa bu yönetimde bu kadar büyük sorumluluk sahibi olmasıydı. iktidar, başakşehir sebebi ile tarihinde ilk defa spor ile bu kadar iç içe ve galatasaray'ı türlü sebeplerle hedef gösterirken bu adam yine köprü olamadı, taraf oldu iktidarı sosyal medya hesaplarında beğenerek ve masaya vuramadı, kişisel ilişkileri bu duruma engel oldu.

    ve en önemlisi hocayı yarı yolda bıraktı, basın karşısında kem küm etti, 1 değil 2 forvet dedi ama eldekinden olundu, hiçlikte kaldık. avrupa'da 1 puan aldığımız sezon dahil bence en büyük rezilliğimizi yaşadık hem de fatih terim ile. ligde de aralık ayında havlu atmak üzereyiz. tez zamanda derin galatasaray'ın seni paketlemesini bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın