resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1231
    bir an önce fenerbahçenin başına geçse de, bir de onun patlayışını izlesek.* ben bu fenerbahçe taraftarının akıllanacağını mümkün değil düşünemiyorum.
    ersun yanal gerçekten fenerbahçenin başında başarılı bir sezon geçirdi evet kabul ediyorum. * maç başına 1,95 puan alarak fenerbahçe tarihinin en kolay şampiyonluklarından birinin elde etti.
    ancak ersun yanalın bütün kariyerini bu sezondan ibaret görmek çok büyük bir basiretsizliktir.
    bu durumu en basit ifade ile şu şekilde açıklayım. bu sezon ne kadar kötü gittiğimiz ortada. bu konuda bütün galatasaray taraftarı hem fikirdir diye düşünüyorum. ersun yanal bütün kariyerinde * bizim bu sene şuan için sahip olduğumuz puan ortalamasını geçememiş.
    çalıştırdığı klüplerin kötü takımlar olduğunu söyleyebilirsiniz bu konuda hak verirrim ancak şuan başına geçeceği fenerbahçe takımı da oldukça kötü bir takım.
    halayla türkülerle getiriyorlar ancak tekme tokat gönderecekler. fenerbahçe kulübüne bir teknik direktör yükü daha olacak.
    hani bir video var ya fenerbahçe söz konusu ise gerisi teferruattır diyor bu arkadaş. kovulduğunda ise tazminat haricinde kalanlar teferruat olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın