• 20676
    hep şampiyonlar ligindeki iki schalke maçını örnek veriyorum ama lige bakıldığında bile sürekli 60'da futbolu bırakan, bir tarafından soluyan bir galatasaray var. skoru zor alıyor, alınca da tutamıyor. önemli maçlarda berabere bile kalamıyor.

    zaten bu takımda birçok oyuncu bitmiş vaziyette. ndiaye de gittiğinde elde koca bir boşluk kalacak. bu süreçte devre arası değişim için de sakin olunmalı. sırf yarışa tekrar girmek için haybeye 3-4 oyuncu alınıp geleceği temlik altına sokmamak gerek. santrafor ve mümkünse genç bir 8 alınsa yeter. zaten takımın 4 sene boyunca hem al-sat hem de kar-zarar kotası var. bu iki transfer yapılırsa değişim başlangıcı için tutarlı bir adım olur.

    ayrıca selçuk-muğdat vs ile puan kaybedeceğimize oyuncular dönene kadar atalay-celil-yunus ile puan kaybetseydik. sonuçta biz de biliyoruz fizik olarak süper ligi şu an kaldıramayacaklarını. hatta keçiören maçında da gördük, arkada veteranların desteklerini almalarına rağmen iyi baskı kuramadılar. zaman lazım, yine de en azından takımın düştüğü anlarda bu adamları oyuna sokmamak büyük akıl tutulması.

    son olarak kondisyonerin görevine çoktan son verilmeliydi, onu da hayretle izliyorum. kendine bakan nagatomo ve linnes hariç herkes yerlerde. kamp ve kondisyon mevzusunda terim tudor'u eleştirip çok büyük bir yanılgıya düştü. yazın bunu tekrarlamaz umarım.

    son olarak taraftarda hafiften terim kovulsun sesleri çıkmaya başlamış. kamp-kondisyon-kadro planlaması bu sene fiyasko olsa da terim'i kovup bir de üzerine mum dikmek tam bize yakışır bir yaklaşım zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın