• 20675
    2018-19 sezonu gibi ortalığı kaosun götürdüğü ligde 7. sırada olan takım. dışarıdan yaşadıklarımız ortada ancak oynadığımız oyun, oyun değil; gittiğimiz yol, yol değil.

    biz taraftarlara bunu yaşatmaya hakkı yok kimsenin ve bu takımın aralık ayında sezonu kapatmamasının tek sebebi içerisinde bulunduğumuz kaos sezonu. biraz ortalama bir sezon olsa ve başta x hoca olsa, biz o x hocayı göndermiş, sezona havluyu atmış halde olacaktık. çok üzücü gerçekten, fenerbahçe futbol takımının 2018-19 sezonunda yaşadıkları ortadayken yeteri kadar eğlenemiyorum mesela.

    her maçımızı alsa 57+25 ten 82'ye ulaşıyoruz. 70 şampiyon desek 19 haftada 4 yenilgi hakkı olan bir takımdır ayrıca. bunu yapacaklarını bile inanmıyorum, böyle fırsat dolu bir sezonda mutlu sona ulaşamayacak olmanın olasılığı bile canımı sıkıyor. bütün takım taraftarları rakiplerinin yaşadıklarına sevinip kendi takımlarını gözardı ediyor.

    tff'nin ve siyasetin bize neler yaşattıkları ortada ancak bu kadar kolay kırılmamalı bu takım. genimize işlemiş durumda salmak ki takımdaki oyuncular türk değil. oyuncu yapımızın sinik oyunculardan kurulu olduğunu kabul etsem de bu savaşmama olayı resmen sonradan eklendi bu isimlere. ilk gün nasılsalar şu anda da aynen öyleler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın