• 20674
    geçen seneden daha güçsüz takım. forvetin tek görevini ceza sahasında bekleyip şut atmak olarak görüyorsanız dahi bu böyle.

    geçen seneden bu takımdaki tek eksik gomis 33 haftada 29 gol atmış bir oyuncu. üretken olamıyoruz evet ama futbolun temel amacı yediğinden fazlasını atmak. topu rakip ceza sahasına taşıdığımızda bile pas verecek adam yok. birçok maçın kırılma anında bomboş pozisyonları şut çekerek dahi sonuçlandıramıyoruz ve dönüyor aynı toplar kalemize kontra atak olarak. girdiğimiz pozisyonları yüzde 10 bile daha fazla gole çevirsek bugün kaç puan fazlamız olurdu inanın bilmiyorum.

    takım üretkenliğinin bu kadar az olmasının nedeni de aynı. gomis ya da herhangi bir tehdit unsuru forvet oynuyor olsaydı rakip defans oyuncuları onu marke edebilmek, şut açısı vermemek için rodrigues'e onyekuru'ya boş alanlar bırakmak zorunda kalacaktı. nitekim rodrigues geçen seneye göre adım atacak yer bulamıyor.

    forvet oyuncularının bazı tipleri vardır. bazısının elmander gibi mücadele gücü yüksektir, pas oyununa yatkındır arkadaşlarına servis yapar. bazısı hava toplarında baskın bir oyuncudur uzun oynadığınız zaman yine doğru yerlere topu indirir. gol sezgisi iyi olup defansın arkasına sarkar kontra atak futboluna uygundur, bir başkası bütün bunları iyi yapar komple forvettir (drogba gibi)
    şimdi bir bakalım eren bunların hangisini iyi yapabiliyor.

    hava topu?(bizden önce fena değildi aslında ama galatasaraydaki performansı fecaat)
    pas oyunu?
    bitiricilik?
    defansın arkasına sarkma kabiliyeti?
    gol sezgisi?
    mücadele gücü?

    bakın hava topu dışındakileri değerlendirmeye bile gerek duymuyorum.
    hücumun ana planını üzerine kuracağımız ve defansı başlatacağımız mevkideki oyuncumuz(oyuncularımız dahi diyemiyoruz) bu denli yetersizken çok afedersiniz de takım nasıl geçen seneye göre güçsüz olmuyor ya biri açıklasın hele şunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın