• 20667
    medyada ya da sözlükte kötülendiği kadar kötü takım değildir.
    ligin en iyi kalecisi muslera, en iy stoperi serdar, en iy bekleri mariano, linens ve nagatomo, en nitelikli ön liberosu fernando, en dinamik orta sahası n'diaye. feghouli yetenekleri ve yapabilecekleri ile ligin en yetenekli kanat oyuncusu.
    2017-2018 şampiyon kadrosuna bir adet sol açık - forvet, bir adet 4.5 milyon euroluk 10 numara eklemişsin, donkla sözleşme imzalayıp, n'diaye'yi tekrar almışsın ve en son bütün yaz burada, eren bile olsa o kadar gol atardı, rodrigues attırdı hepsini dediği ve yönetimin sürekli taraftar önüne attığı gomis'i göndermişsin. bu takım bu kadar kötü oynuyorsa mevzu sadece takım kalitesinden olamaz.

    beşiktaş'ın forveti güven yalçın. o kadar futbolla ilgiliyim hala yolda görsem tanımam çocuğu. trabzonspor bedavaya aldığı oyuncularla takır takır top oynuyor, biz ligin son sıradaki takımına 2-0 dan maç veriyoruz.

    sıkıntısı futbolcu kalitesinden çok, kenar yönetim başarısızlığıdır. hem gomis süreci, hem antrenman ve çalışma metodları, hem kondisyon seviyesi olarak fatih terim ve ekibi çok kötü bir sezon geçirmektedir.

    fatih terim ile alakalı son yazdığımı, 2018-209 sezonunun başında hatta 4-1 kazandığımız kasımpaşa maçında yazmıştım.o günden bu güne daha da kötüye gitti.

    mevzu sadece takım kalitesizliği olmayan takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın