• 1066
    15 gun once dedik ceza aldik simdi millet soyluyor. hani kendisini olumsuz yonde eleştirmek hakaretse ben hakaret ediyorum su anda yine ceza verebilirsiniz. kendi sahsi işleri keske yurtdisinda olsaydi da turkiyedeki burokratlara siyasilere daha az ziyarete gitseydi. en azindan galatasarayla daha cok ilgilenebilirdi. gerci fatih terim floryada tek yetkili olarak gorev yapiyor da arada bir git bakalim ne oluyor ne bitiyor bu takimin hali neden boyle diye.

    federasyona ona buna atar gider yap, ama oyle bile isteye degil. birileri yapti diye. galatasaray deyince akla gelen ilk 3 isimden birisine sirtini dayadin diye. bos bos hem de. karsi taraf hoyt dese kuyrugunu kistirip kacacak delik arayacak adamlar. bir insan namusuna serefine haysiyetine neden hic deger vermez anlayamiyorum. sonra git namussuzca yayinlanmis bildiriye imza atan, bu bildirinin de arkasinda duran rizespor baskanina plaket ver.

    bakin efendiler, nasil siz burada moderasyonla iletisime gecip sunu sil bunu cezalandir diyorsaniz federasyon da bunu yapiyor. farkiniz yok yani birbirinizden!
App Store'dan indirin Google Play'den alın