• 20657
    çok kötü oynuyor. evet.
    organize hücum edemiyor. evet.
    kadro durumu çok sıkıntılı. evet.

    fakat bu ister zaman zaman olsun ister çoğu zaman, ama kötü oynarken de maç kazanılabilir.

    ve son oynanan 8 aralık 2018 galatasaray çaykur rizespor maçında uzatma dakikalarında net penaltısı ve çok büyük ihtimalle gelecek olan galibiyeti çalınmıştır.

    yine. yeniden.

    penaltı verilse ve maç kazanılsa kötü oyun hasır altı edilecek miydi? tabi ki hayır. ama futbol bir yerde momentum işidir de. haftalardır kazanamayan takım kazanamadıkça daha da dibe batar.

    var haftalardır takım aleyhine çalışmaya devam ediyor. son 4 hafta içerisinde var yüzünden kaybedilen 7. puan oldu. bütün her şeye rağmen, bu kadar kötü oyuna rağmen, ligin bu kalitesiz ortamında şu an lider konumda olması gereken takım haftalardır kendi berbat oyununun yanında bariz hatalarla gerilere düşmüş durumdadır. maçın hakemlerinin verdiği kararlar olsa bu kadar tepki gösterilmez belki ama gözünün önünde videoda tekrar tekrar izlemesine rağmen hakemlerin doğru karar vermemesi büyük sorun teşkil ediyor.

    üst üste bu kadar hatanın gelmesi, üstüne de kulüpler birliği'nin açıklama yayınlayarak galatasaray'ı hedef almasına karşılık galatasaray yönetiminin sakin tavrı inanılır gibi değildir. derhal kulüpler birliğinden çıkılarak ciddi bir duruş sergilenmelidir. yoksa erman toroğlu'nun dediği gibi galatasaray'a daha çok puan kaybettirilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın