• 78
    galatasaray'ın önümüzdeki on yılını belirleyecek dönemdir. ama bu dönemde yapacağımız transferler ile sezon sonu şampiyon olarak değil. bu sonuçlarla yönetimden teknik heyete ve taraftarın bir kısmına kadar bir çok kişide panik havası oluşabilir. şu anda çoğumuz akıl mantık çerçevesinde düşünemiyoruz. zaten sattığın kadar al sınırındayken taraftar bir de transfer baskısı oluşturursa yönetim panikle hatalı kararlar verebilir.
    evet forvet temel ihtiyaç ve satış yapılırsa uygun bir transfer yapılması normal. ama bundan daha fazlası yüzünden ffp cezası alırsak gelecek on yılımız çöpe gider. yine bir ara transfer döneminde 20 milyon euro harcadık diye ceza aldığımızı unutmayalım. gelen oyuncunun hiçbiri de işe yaramamıştı. şimdi o paraları rüyamızda bile göremiyoruz.

    bir daha ffp cezası alırsak bu sefer ceza 3 yıldan aşağı olmayabilir. bu sene muhtemel kaçacak olan şampiyonluk bize bir yere kadar zarar verir. ama ceza en az on yılı etkiler. fatih hoca'nın transfer mutlaka olacak çıkışı beni korkuttu işin açıkçası. çünkü bu sezona fazla odaklanıp akıldan uzaklaşmak ve büyük resmi görmemek uzun vadede bize zarar verir. aslında tam gençleri monte edip geleceğin takımını oluşturma zamanı. ayrıca takım bundan daha ne kadar kötü olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın