• 41
    soğuk bir cumartesi akşamında sevenlerin kavuşacağı maçtır.

    hakem ali palabıyık denen yaşam formu. geçmişinde bizimle ilgili olaylarını yazmaya kalkışsam destan yazdığım entrylerde en üst sıraya çıkar. zaten tff, mhk ve diğer 17 kulübün kulübümüze karşı tutumu da malum. bu mevcut şartlar altında bu maçın psikolojisi daha da zorlaşıyor. hepsinin üstüne tüy diken bir de cezalı oyuncularımız var. her zaman yazıyoruz, konuşuyoruz; bu takımı iç sahada ayakta tutan, maç kazanmasını sağlayan en büyük faktör bizler, taraftarlarız. maç biletleri hala satışta, yer bulmak da mümkün. uzun zaman sonra bir iç saha maçımız da hafta sonuna denk geldi. hava soğuk falan demen tribüne gelmek, takıma destek olmak lazım.

    bu noktada cezalı olan tribünlerimizi unutmamak lazım.

    güney kale arkasi 118, 119, 120, 121, 218, 219, 220, 221 ve kuzey kale arkasi 105, 106, 107, 108, 205, 206, 207, 208

    bu tribünlerden kombinesi olanlar lütfen 3'e 5'e bakmasın devretsin biletlerini. en kötü kulübe devretsin oradan bir şekilde satılsın. bu maçta taraftar baskısını mutlaka oluşturmamız gerekiyor.

    saha içine dönecek olursak nasıl bir 11 ile çıkarız kestirmek güç. o konuya girme gereği görmüyorum o yüzden. tek gönlümden geçen ozan, atalay ve yunus'dan en az ikisini ilk 11'de görmek ve eren'i geçtim ilk 11'i sahada bile görmemek.

    zor dönemlerden geçiyoruz. ancak bu zor dönemleri bir çok kez yaşadık, bir çok kez de bu zor dönemlerden başarı ile çıktık. bu havayı soluyan, yaşayan, defalarca tecrübe eden de bir hocamız var. öyle ya da böyle gerekirse hakemi de yenerek bu maçtan 3 puan ile ayrılacağız.

    unutmayalım bizim mottomuz bellidir;

    mayıslar bizim

    #kon2antra2yon

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın