• 110
    bu boykottaki en önemli iş sıkılmadan, yorulmadan, usanmadan her yerde dile getirmektir. sonuca ulaşması bir günlük iş değil. özellikle okulda, kahvede, işyerinde, halı sahada, facebook'ta, instagram'da, twitter'da.... aklınıza neresi geliyorsa artık, her yerde bu boykottan bahsetmelisiniz. önemli bir kitle bu boykota katıldı. boykot yavaş yavaş kemikleşecek, yavaş yavaş büyüyecek. insanları bu boykota alıştıracağız. boykotu yaparken alternatif yolları öğreteceğiz. digitürk'ü iptale ettirdiklerinde çaresiz kalmadıklarını bilecek insanlar. mesela kablolu tv teledünya'dan, tvibu'dan haberder edicez insanları. teledünya'nın parasının kablo net'in içinde olduğunu bilecek mesela galatasaraylı digitürk abonesi. içeriğinin en az digitürk kadar ve hatta kimi konularda çok daha zengin olduğunu söyleyeceksiniz.

    önemli bir kitleyiz. ama büyümemiz gerekiyor. her hafta, her ay büyümeliyiz. büyümeliyiz ki herkes bu boykotu unutturamayacaklarını, aksine büyüyerek devam edeceğini kafasına kazımalı.

    bein kanalı toplantılarında bu boykotu ve bu boykota karşı eylem planını konuşmalı. federasyon yetkililerini, hükümeti uyarmalı.

    öyle uğraşmadan olmuyor bazı şeyler. aziz yıldırım'ın 20 senede- 25 senede inşa ettiği, son dönemlerde demirören'in de katılımıyla iğrenç bir hale gelen bu hukuksuz düzeni yıkmak kolay değil.

    ama unutmayın biz 30 milyonuz. biz istersek ne digitürk kalır, ne havuz, ne hükümet. ama yeterince istemeli ve emek vermeliyiz. digitürk'ü kapatmak sadece başlangıç. bu yapacağımız-yaptığımız bir fedakarlık.

    ama mücadele kısmı bundan sonrası.
    herkes galatasaray sözlük okumuyor.
    herkes twitter kullanmıyor.

    işte bu insanlara ulaşmak lazım. ulaşmak için de adeta bir misyoner gibi boykotumuzu yaymalıyız. boykota katılmış olanlara görevlerinin burada bitmediğini, boykotu yaymaları gerektiğini öğretmeliyiz.

    ancak o zaman etkili oluruz. ancak o zaman yaptığımız boykot işe yarar. ancak o zaman sonuç alırız.
    bunu yeterli çoklukta insan yaparsa kesin sonuç alırız. daha şimdiden ahmet çakar'ın bile yorumları değişiyorsa merak etmeyin sonuç alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın