resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2507
    daha dün gece bu saatlerde kendisi hakkında bir yazı yazmışken, sabah attığı twit ile sinirimi yeniden yerinden hoplatmayı başarmış insandır.

    öncelikle şu algının kırılması lazım: abdürrahim albayrak galatasaray için çok önemli değildir. fatih terim çok önemlidir, ancak maddi gücü olan ve egosu olmayan herhangi bir galatasaray sevdalısı kendisinin yaptığı işleri (oyuncu ilişkileri) yapabilir. bundan önceki yönetimlerde de hiçbir zaman asbaşkan olmamıştır, ali dürüst’e bağlı yönetici olmuştur. bunu geçiyoruz.

    abdürrahim abinin dün verdiği, canlı dinlediğim demeç ile sabah attığı twite baktığımda, kendisinin sevdalısı olduğu siyasi kişiliğin yapmasına alışkın olduğumuz iki hareket görüyoruz.

    a) gece küskünler barışsın, öyle ileri gideceğiz ki uçacağız uçacak açıklaması;

    b) sabah, ben kimse öpüşüp barışsın demedim açıklaması.

    e canım abdürrahim abim, senin twitin çok değil 3 menşın altına bir vatandaş akşamki açıklamanı koymuş? orada diyorsun işte barışalım gelin diye duyuyoruz yani.

    bir ikinci husus var, bu söylem tarzı mantıksız bir şekilde türk siyasetinde tutmuş olabilir ancak burası galatasaray. 30 milyonun şahsi menfaati birbiri ile aynı. takım başarılı ise mutluyuz, değilse hayata küskünüz. kimsenin tuttuğu takıma “destek vereyim de ihale kapıp yolumuzu buluruz” mantığı ile yaklaştığını sanmıyorum. bu kapsamda ettiğin lafların arkasında duramazsan seni yerler. yer ler. hatta yeriz.

    sen 3 ayda bir forvet alamamışsın, milyonlarca euroluk şampiyonlar liginden elenmekle kalmamışız, high five’ın yüzünden troll hesaplarına dalga malzemesi olmuşuz. şimdi gelip uçazaaz kaçazaaz diyorsun oluyor mu?

    ya kaçamazsak abi? ya alabileceğin tek adam seleznyov alkole düşerse? ne yapacaksın o zaman?
App Store'dan indirin Google Play'den alın