2018-19 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 62
    neredeyse 1 aydır yaşanılan rezilliklere sahada cevap veremediğimiz sürece saha dışında yapılanların da bir anlamı kalmıyor malesef. o sahaya çıkıp kora kor mücadele etmedikten sonra taraftarın saha dışı mücadelesi resmen taça çıkıyor. takım organizasyonunda sıkıntılar olabilir, pozisyona giremiyor hatta gol de atamıyoruz, bunlara da eyvallah ama bu takım en azından her maçı 0-0 bitirebilir. ok-yay ilişkisi gibi düşünelim. daha güçlü daha hızlı ve daha etkili vurabilmemiz için biraz geriye doğru çekilmekte fayda var. nasıl ki kapanan takımlar bizim psikolojimizi etkiliyor, biz de kapanalım, iyice yaslanalım geriye, yaslanalım ki iyice gerilmiş bi ok gibi vurup geçelim. ne demiş büyükler;

    "hit them where it hurts.."

    rakibi domine etmeye çalışmaktansa, artık zayıf noktalarına vurmaya çalışalım. nerden en çok hasarı alacaklarsa oraya çalışalım.

    diliyorum bu maç milat olsun. artık fatih terim'in, ve mustafa cengiz'in konuşup konuşup ceza almasına değil, sahadaki 11 aslanın çıkıp mücadele etmesine ihtiyacımız var. çıkın ve oynamayın, savaşın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın