resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 438
    yunus akgün, celil yüksel ve atalay babacan’ın ztk maçlarında ilk onbir oynatılmasını çok ciddi olarak bekliyorum. birkaç sene beklemek demek bu çocukları kaybetmek demektir. bunların yeteneğinden hiç kimsenin şüphesi yoktur. kazanmaları gereken fizik güç ve kondisyonu kazanmalarının en iyi yolu onları büyük maçlarda oynatmaktır. çocuğa ne kadar ders verirsen ver denize, okyanusa atmadıkça gerçek bir yüzücü olamaz. bu gençlerin okyanuslarda kulaç atma zamanı geldi.

    ozan muhammet kabak ile birlikte ilk onbire monte edilseydiler şu anda trabzonspor’un kazandığı gibi dört genç birden kazanabilirdik. neden korkuyoruz ki. diğer oynayan futbolcularımız daha mı başarılı. bu kadar sakat ve cezalı futbolcu varken bu çocuklara şans vermemenin mantığı var mı? fatih hoca’nın kanaatimce en büyük hatası budur. neden taraftarın şevk ve heyecanla beklediği bu çocuklara şans vermiyor? hata mı yapacaklar, yapsınlar. sanki diğer futbolcular yapmıyor. maicon’un, donk’un, rodrigues’in, belhanda’nın hatta muslera’nın yaptığı hataları mazur gören taraftar onlarınkini mi görmeyecek.

    son altı aydır altyapı maçlarını gstv’den izliyorum. kesinlikle a takımda oynayabilecek yetenek ve kapasitede yedi-sekiz futbolcu var. bunlarla beşer-altışar yıllık sözleşmeler yapıp a takıma almak ve kazanmak gerekiyor. fazla zaman kaybetmeye gerek yoktur. bunlardan aklımda kalan isimleri saymak gerekirse, atalay babacan, abdussamet karnuçu, süleyman luş, mutlu doğan, recep gül, mustafa kapı. aslında daha çok isim var ama abartmış olmamak için yazmıyorum. bu çocuklar şampiyonlar ligi u19 maçlarında kendilerini ispat ettiler bence. ffp kıskacında olduğumuz şu zaman diliminde allah bize can simidi olarak göndermiş bu futbolcuları ama biz hala görmüyoruz, göremiyoruz.

    fatih hoca’ya inanamıyorum. sahada hayalet gibi dolaşan, eren’i, sinan gümüş’ü maicon’u kullanıyor ama bu çocuklara şans vermiyor. ne diyeceğimi bilemiyorum. ne oldu sana fatih hocam. taraftar tepkisinden korkuyorsun desem en ufak bir ihtimal yok. takımın tamamını u21’den oluştursan taraftar sana ağzını açıp gık demez bunu hepimiz biliyoruz. o zaman neden hocam? hiç olmazsa bir neden söyle de dört gözle bu çocukları bekleyen otuz milyon taraftar rahatlasın. lütfen hocam...

    trabzonspor, bursaspor ve beşiktaş hatta fenerbahçe artık ikişer üçer genç futbolcuyu sahaya sürerken biz sadece ozan’da takılı kaldık. halbuki trabzonspor’a da beşiktaş’a da bu cesareti biz verdik.

    anlamıyorum, anlayamıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın