resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 433
    önünde şampiyonlar ligi maçında bile oynayan, maicon'u kesmiş, 18 yaşında bir ozan kabak örneği var ama yine daha çıktığı ikinci iç saha maçında* topu ayağından geç çıkarıyor diye tepki verilen, yuhalanan ve ıslıklanan ozan kabak ile ömer bayram örneği var.

    yani olayın fiziken hazır olma dışında bir de psikoloji tarafı var. ozan kabak'ın oynadığı bölgeden gereği fiziğinin iyi olmasının yanında, mental anlamda da hem serdar, hem de maicon'dan daha olgun bir oyun ortaya koyuyor. ahmet çalık gibi milli takım seviyesine yükselmiş bir stoperden ise fersah fersah önde şu an.

    yunus'un ise, fiziğini tartışmaya gerek yok çünkü süper lig seviyesinde değil, ha onun da bölgesi gereği eksiğini çevikliği ve tekniği kapatabilir mi? pekala kapatabilir. ancak, mental olarak eşiğinin hangi noktada olduğunu bilmiyoruz. bunu en iyi hoca görüyordur. benim için yunus ile ilgili soru işareti kondisyon bazında, sonradan girdiği maçlarda 10-15 dk süre bile bulsa defansif anlamda hiçbir şey yapmıyor. geriye koşmuyor, topu kovalamıyor. kendini sadece top ayağına geldiğinde göstermeyi çalışıyor gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın