resim
Ali Dürüst
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 646
    mevcut sürecin nereye doğru evrileceğini görmeden/sez(e)meden, olayların dumanı henüz epey üzerinde ve tazeyken ali dürüst gibi uzun seneler galatasaray'a hizmet etmiş, son seçimlerde bizzat efsane başkan faruk süren tarafından galatasaray başkanlığına adaylığını koyması için ikna edilmeye çalışılmış ve yine taraftarın hâlâ öve öve bitiremediği 2012 ile başlayan silsilede büyük pay sahibi bir ismin bu denli hain ilan edilmesini yakışıksız buluyorum. sanal linç ekibi yine gelmiş, taraftarlık adı altında kelle alıp kompleks kusmanın derdinde. adeta yeni türkiye, adeta yeni galatasaray.

    taraftar yine hedef şaşırıyor. gidin evvelâ galatasaray'ın içini temizleyin; skandal şekilde cezalandırılmış kulübün içine düştüğü durumu, forvetsiz kalan takımı ve buna sebep olan yönetimi ve mustafa cengiz'i eleştirin. kulübü sahipsiz bırakan, göz göre göre operasyon çekileceği meydanda iken kulağının üstüne yatan, fatih terim'in konuşmasına neden olup rekor ceza yediren, son dakika gol kralı forveti satıp takımda forvet bırakmayan cengiz-albayrak ikilisine çevirin oklarınızı.

    kısaca özetlersek: açıklama yapmasına bile gerek duyulmadan, adamakıllı bir gerekçe bile gösterilmeden linç edilmeye başlanmış eski galatasaray yöneticisi. bugün burada kendisine küfredenler yakın zamanda çark ederlerse(sürekli çark ettikleri için yüksek ihtimaldir bu) şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın