resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11849
    kendisini galatasaray' dan,

    galatasaray' ımızın riva, florya, sneijder, kalite vb. değerlerini yok eden, hakkaten 3 kupa almış hocayı sezon içerisinde kovup 50 kere hoca değiştererek itibarımızı iki paralık eden, ibrahimovic sorularını önce gülümeseyerek cevapsız bırakan sonra aylarca bu konu konuşulduktan sonra "hiç öyle birşey olmamıştı ki nereden çıktı bu sözler anlamadım" diyerek galatasaray' ı alay konusu haline getiren, kifayetsiz şekilde giyinen, konuşan ve davranan

    bir "başkan" kopardı. başkanı gören melo, kendisinin arkasında duramayacağını anladı ve ülkeden ayrılmak istediğini bildirdi. ülkenin yarısı kendisin öldürmek istiyordu ve bunların en azılısı muhtemelen federasyon' u yöneten adamdı.

    melo' nun ilgili paylaşımı da hocayı övgüden ziyade yönetime giydirmeydi...,

    https://www.instagram.com/p/-RIY6eSsEF/

    kendisiyle ilgili soru işaretlerim vardı galatasaray' dayken. özür diliyorum kendisinden. galatasaray taraftarının hep şikayet ettiğim "ukalalık" "şımarıklık" hastalığına kapılmışım. ve duygusal manada özlüyorum kendisini.

    tebrikler adamım. tebrikler dostum. tebrikler. karakterin şampiyonluğu haketmiyor, söküp alıyor. bu gözler bunu kaç defa gördü. eminim orada da benzerini yapmışsındır.

    tebrikler dostum...

    dipnot: o "başkan' ı" da izlemeye devam etmek gerek, ne yiyor, ne içiyor, ne iş yapıyor... bakalım hangi galatasaray düşmanlarının tetikçisiydi... gerçi kendisini destekleyen kitle, divan ve genel kurulda kendisini çok net bir şekilde belli etmişti ve ediyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın