• 30
    tüm olan biten bu iğrençlik sonrasonda bırakın bir istifayı bir açıklama dahi olmadı. realitede, yalnızca galatasaray' lıların sinirlerinin bozulması, ülkede adalet özlemi hisseden kimi vatandaşların içlerinin burkulması ve yıllardır olduğu gibi, yine karşılaşmadıkları adaletsizliğin daha da derinleştiğini görerek daha da endişelenmesi gibi artık sıradanlaşan ancak bir türlü alışmadığım olaylar cereyan etti.

    klişeleşmiş ancak "yine" alışmadığım bir cümle daha var; "normal bir ülkede bu olaylar olsa federasyon başkanı çıkar istifa eder" ve tabi ki bizim ülkemizde bırakın istifayı yaprak kımıldamıyor.

    belgelerin içerisinde başta yıldırım demirören' in ismi var. bununla beraber ali koç' un da var. oturdukları koltuklar itibariyle çok çarpıcı isimler. herhangi bir kamuoyu, herhangi bir açıklama, herhangi bir soru, herhangi bir soruşturma... hiç birşey yok. ulan hiç birşey yok hiç!

    heeeee... doğruuuu... gazeteler de zaten yıldırım demirören' indi, başını hafif kaldıranı kovmuşlardı, periscope' da, twitter' da sosyal medya yayıncılığı yapmaya çalışıyorlardı 10.000 kişilik kanallarında. biraz tırmalayanı ya içeri atıyorlardı yada aç bırakıyorlardı doğru ya, nasıl da unutmuşum. herkes herşeyin farkında kardeşim. bir biz avareyiz. bunlar da yine alışmadığım ancak yine "alışılmış" olaylar değil mi? çok pardon...

    bu sırada hakemlerin gözlerimizin içine baka baka, sinirlerimizi oynatmak için skandal ötesi kararlar veriyorlar. o belgelerde isimleri geçen başkanın kurulları da hiç çekinmeden 5 maç 10 maç ceza veriyor. tabi ki yalnızca bunu konuşuyoruz. tabi ki fatih terim' e olan hınçtan oluyor bunlar. çok sinirleniyoruz. takımımıza o kadar bağlıyız ki, yayıncı kuruluşu arayarak üyeliğimizi iptal ettirmeye çalışıyoruz. haklıyız da. yeter ki sesimiz duyulsun diye takımımızı izlememeyi göze alıyoruz, öylesine seviyoruz galatasaray' ımızı.

    ancak algıyı elinde tutan adamların istedikleri yöne bakıyoruz.

    yapacağımız tek şey alışmamak! papağan gibi doğru soruları karşındakine sormak. kahvede, otobüste, asansörde, minibüste, iş yerinde, okulda ... eğer futbol konuşacaksanız, football leaks belgelerinde neler olduğunu iyice öğrenin ve bunlardan bahsedin. aşağıdaki linkte kısa bir özet var. en azından bu kısmı öğrenin ve bu soruları sıcak tutun. bağlantıları iyi inceleyin. ithamsız, sinirsiz, konuyu değiştirmeden, dikine, net, objektif sorular kabak gibi ortada. bunların cevapları varsa neden ortaya çıkmadı? çünkü toplum bunu duymadı. yıldırım demirören sokakta yürürken o gerginliği üzerinde hissetmiyor. gittiği otelde bakışları üzerinde hissetmiyor. bir savcı soruşturma açmadı, karakola ifade vermeye gitmedi. aynı şekilde ali koç' da öyle...

    link: https://mobile.twitter.com/...809367504551939?s=21

    pusuda bekleyin... rüşvet yiyerek yorum yapan gazeteciler de gafil avlanacak. sonra da onların sorularını öğreni sormaya sorgulamaya devam edelim.

    arya* gibi sayalım isimleri. şimdilik;

    yıldırım demirören, ali koç, ahmet bulut, mendes, arda turan, yıldırım demirören, ali koç, ahme...............................................................................................

    edit: link
App Store'dan indirin Google Play'den alın