• 51
    muğdat dahil olmak üzere toplam 12 oyuncumuzdan 11 tanesini ilk onbire yazmak zorunda olduğumuz mücadele. yedekte bıraktığımız oyuncu selçuk, linnes veya mariano'dan birisi olacak. bu açıdan hocanın ilk onbiri belirlemek için çok da mesai harcayacağını düşünmüyorum. bu maçta önemli olan oyun mantalitesi olacaktır. aykut kocaman ile beraber geriye yaslanan ve alan kapatan bir konyaspor olacak karşımızda. gerçi aykut kocaman'ın kafasındaki oyun planını bir hafta içinde eksiksiz oynatabilmesi de zor. her ne kadar tanıdığı oyuncular da olsa kafayı koşu mesafleriyle bozmuş birisinin takıma bir haftada o kadar kondisyon yüklemesi olası değil. bu da iki sonuçtan birisine çıkar, ya konyaspor aykut kocaman'ın konyasporlarından alıştığımız dirilikte olmayacak, ya da aykut hoca takımı 70 dakika hayvan gibi koşturtup 20 dakika tamamen ceza sahasına gömülecek. ikinci ihtimalde arena'da gol bulmama ihtimalimiz yok. birinci ihtimalde ise standart bir "anadolu takımı arena'da" maçı izleriz. kontralara dikkat edip sabırla ancak yoğun baskıyla hücum edersek çok da zorlanacağımızı düşünmüyorum. tabi bizim takımın leş kondisyonlarıyla bu oyunu nasıl oynayacağı da meçhul. hocanın çok da alternatifi olmayan muhtemel onbirimizi ise şu şekilde düşünüyorum;

    https://galatasaray11.com/43093

    ikinci ihtimalse şu şekilde;

    https://galatasaray11.com/43094

    bir ihtimal de hoca dörtlü savunmaya dönerse şu ihtimal belirir;

    https://galatasaray11.com/43095 *

    kesin suretle bu üç kadrodan birisi çıkacak ve gençler ve ahmet çalık hariç tek yedeğimiz olacak. umarım kriz yaşamadan atlatırız bu maçı.

    edit: haci dayi'nin uyarısı üzerine eren derdiyok'un iyileşme ihtimali varmış. bu durumda 13 oyuncudan 11 çıkarmak durumunda kalıyoruz. şayet nagatomo da iyileştiyse 14 oyuncudan 11 çıkarmamız gerektiği doğuyor ki şu durum için baya lüks. bu durumda yukardaki kadrolar için ömer yerine yuto'yu, muğdat yerine eren'i düşünebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın