resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11818
    https://twitter.com/...880320649920512?s=21

    (bkz: #1744035)

    24 haziran 2015’te özetle diyorum ki “melo takımın bel kemiğidir. satmak yanlıştır, en az üç yıl daha aslanlar gibi oynar. sözleşmesi 2018’e kadar uzatılmalıdır.” melo için yazdığım otuzu aşkın entrynin tamamında satılmamalı diye haykırdım durdum. ama o günkü yönetim yemin etmişti galatasaray’ı dağıtmaya ve nitekim sneijder, melo ve bruma’yı göndererek başardılar bunu. vebali çok ağır olacaktır bu ihanetin.

    şimdi melo’nun palmeiras’ı şampiyon yapmasını izliyor, attığı goller için iç geçiriyoruz. bizim için attığı twitlerle avunuyoruz. futbolda başarı iyi futbolcu’yu keşfetmekle gelir. diğer tüm bileşenler bu keşiften sonra anlam kazanır. iyi futbolcuyu keşfetmek ve ısrar etmek yılların birikimini ve ruhta mihengi gerektirir. ruhunda mihenk taşımayanlar beyhude konuşur dururlar.

    bu arada unutmadan melo’nun tüpçü ve benzerlerine az bile yaptığı bugün net şekilde anlaşılmıştır. derhal devre arasında transfer edilmelidir.

    not:melo brezilya’da 33 maçta sadece bir kez kırmızı kart görmüştür. melo’ya türkiye’de kırmızı kart gösterilmiyordu diyenlere duyurulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın