resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11816
    pitbull!

    sanırım lakabının hakkını veren ender futbolculardan. seni bu takıma getirene, oynatana şükürler olsun ki türkiye'de parçalı giydin. abartmış olmak istemiyorum ama ön libero nedir nasıl oynanır diye tüm dünyaya ders niteliğindeydi türkiye kariyeri. tek bir hareketiyle tüm stadı ayağa kaldıran, sahada ortaya koyduğu karakterle galatasaray'ı asla yerde bırakmayan, yarattığı psikolojik üstünlük ile daha maçlara çıkmadan maç kazandıran bir futbolcu.

    (bkz: 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçı) nda ırkçı emre'ye gereken dersi sahada öyle güzel vermiştir ki "get out!" fotoğrafı benim için çok özel bir fotoğraftır. sanırım emre'nin de kariyerinde bu denli gerektiği dersi aldığı başka bir maç, bu dersi veren ve verebilecek olan başka bir futbolcu yoktur.

    (bkz: 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçı) nda penaltı kurtarmışlığı vardır.

    ve bence en önemlisi galatasaray düşmanlığı geldiği günden beri devam eden, son zamanlarda da tavan yapmış ve alenen galatasaray ve galatasaray değerlerine savaş açan, mevcut iktidarın kuklası olmuş türkiye futbol federasyonu başkanı'na kupa törenlerinde öyle güzel öyle büyük ayar vermiştir ki, federasyona karşı tüm duygularımızın tercümanı olmuştur. sanıyorum sırf bu ayarı vermek için, kupa töreni düzenletmek için hırsla oynadığı bile olmuştur.

    seni öyle çok özledik ki pitbull, sahada oraya koyduğun ruh asla ölmeyecek!

    felipe melo'nun askerleriyiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın