• 32726
    10 ayda 101 milyon lira vergi ödemesi yaptık. faktoring'den alınan kredilerimizi temizledik. bunların hepsi durduk yere ekstra külfet maliyet yaratan fuzuli şeylerdi.

    geçen sene 11 yabancı ile çıktığımız için bizi tenkit eden büyüklerimiz, şimdilerde 4 tanesi gencecik altyapıdan olmak üzere toplam 7 türk oyuncu ile oynuyoruz. görüyor musunuz?

    zamanında drogbalarımız sneijderlerimiz vardı. şimdi erenimiz bile yok. yine de en çok gol atan 2. takımız. yine diyorum, forvet alınmaması başta bana yazar. ama hepsinin de açıklaması var. uefa sürekli görüşme halinde olduğumuz bir kurum. elimiz kolumuz bağlı olduğu için, şampiyonlar liginden ve oranın gelirlerinden mahrum kalmamak için yapmadık.

    voleybol maçımızda 70 davetli, 63 biletli, elde edilen hasılat 630 tl.

    bize sürekli bağırıyorlar, neler neler demediler. canları sağolsun. 2018-2019 kombine sayısı bu kadar basketbolu seven olmasına rağmen 170 küsür tane.

    kalamış 330 bin lira iken, 400 küsür bin lira ekstra gelir elde ettik. umarım ilk defa buradan kâr elde edeceğiz.

    kemerburgaz için inanılmaz efor harcıyoruz. burayı kazandırmaya çalışıyoruz. uzadıkça uzuyor malesef. hakkından gelmeye çabalıyoruz inşallah.

    nezaket ziyaretlerimizin her birinin bir sebebi açıklaması var. ancak hepsini açıklayamayız, kusura bakmayın lütfen. yaptığımız her şey, attığımız her adım galatasaray menfaatinedir, biliniz.

    satranç için gazi mustafa kemal atatürk şerefine 10 kasımda yarışma düzenledik. türkiye'nin geleceği için katkıda bulunuyor, geçmişini de hatırlatarak bu spora yetişkin bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz.

    galatasaray vergisini ödüyor, hem de peşin ödüyor. vergi ödemiyor diyen rakiplerimize ait basın, lütfen bunu da yazın.

    misli ile yaptığımız anlaşmada bir sorun çıkmadı, sağolsunlar. bilyoner ile 8 katı fazlasına bir imza attık. ekstra bir gelir de buradan.

    applikasyonumuz için uğraşıyoruz, gs tv için kapatma gibi bir düşünce yok, tersine geliştirme niyetimiz var.

    stadımız için 2009'dan bu yana yapılmayan bakımlara başladık. metro seferleri %50 arttı geçen seneye nazarna. merdivenler ve yürüyüş yolları geliyor, bşb ve valilik çalışıyorlar sağolsunlar. önümüzdeki sezon şimdiden daha kolaya gelip gidebilecekler.

    rivadan ekstra ve maksimum geliri nasıl elde edebiliriz diye düşünüyor çabamızı sürdürüyoruz. mümkün olan, bize 1 lira ddaha fazla getirecek geliri nasıl alabiliriz düşünüyoruz. her bir ekstra rakam için burası için de düşünüyoruz.

    bir kişiye 17 mağaza teslim edilmiş. teminat 50 bin lira. memur olarak maaşlı çalışıyor, 2 mağazası var. yine de isim vermek olmaz. böylesine yüksek riskle böylesine kritik bir yeri devretmek olur mu?

    mustafa cengiz

    kaçırdıklarım olabilir, kusura bakmayın. acele bu kadar yazabildim.

    (bkz: galatasaray'ın borcu/#2542765)

    bir de yakalayabildiğim kadarıyla bunlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın