• 72
    yazar mı? yazar. nasıl yazar? üslup ile, edep-erkan ile.
    ne yazar ? rıdvan dilmen gibi yıllardır sok-çıkar felsefesini şiar edinmiş, ceket kollarını 1 pay kısaltmayı akıl edememiş, tek düzelikte boyut atlamış bir adam hakkında: ''yılanı öldürseler'' akıcılığında...

    daha devam etmiyorum ne yazar, ne yazmaz. verdiğim örneği baz alın, üzerine düşünün . çıkarım yapmakta zorlanmayacaksınız. yazıları ile tanışamayanlar için söylüyorum bunu özellikle.

    gitti. döner mi? bilmiyorum. gitmesi beni ilgilendirir mi? evet. neden ilgilendirir? ''oku'' denmiş bizlere, okuyup öğren. artık bu platformda bulunmamın birinci sebebi bu. s3th okuyup öğrendiklerim oldu. bir çok yazardan olduğu gibi. ben şimdi de okumak istiyorum bu adamı. özellikle bu platformda. açık açık söylüyorum bunu.

    buraya kadar yazdıklarımdan sonra, çizgi dışında düşüncelere sevk olacak arkadaşlara peşin cevap vereyim. kralına yalakalık yapmadım. yapmam da. kimse umurumda bile olmaz. ama ortada iyi bir iş var ise o işin icracısını överim. zerre gocunmam. hele nick altlarının facebook duvarı gibi kullanıldığı galatasaraysözlük sınırları içerisinde bilakis övücülük yaparım. sizde yapın bunu.

    şimdi kendisine açık davet !!!

    dön diyorum. bu oluşum benim ve diğerlerinin olduğu gibi senin de. öznesi galatasaray buranın. kimsenin güzel kaşına, sürmeli gözlerine hasta olduğumuz için buraya toplanmadık. bu büyük ve vizyon sahibi isim* sayesinde toplanıyor buraya insanlar. ben gibi bir çoğunun amacı buradan öğrenip, fikir sirkülasyonu içerisinden bir şeyler kapmak. buraya dönüp dönmemek üzerine kafa yorarsan bunlar aklının bir kenarında olsun. entrylerini silmişti kendisi, bu hiç sorun yaratmamalı. bir tıkına bakar. hatta yeni yazacağı entryleri diğerleri için mevlüt sayılır, eskileri canlandırmasa da olur. kafanı karıştıran problemler olabilir, bırak şimdilik bir kenara. özellikle sistem çözümlemesi sorununun yaşandığı şu problemli sürece müdahil ol ve yeni yazılarla fikir beyan et.

    kısaca dön ve yaz !
App Store'dan indirin Google Play'den alın