• 191
    --- alıntı ---

    ben size özetleyeyim hocayı;

    2-0 önde olduğu fener maçının ardından "ama tacımız verilmedi" diye ağlamıştır.
    hocasız, ligin 15.si fener'e hem de... sahasında puan vermiştir, tarihin en kötü fenerbahçesine... *
    sırf gündem değiştirmek, basiretsizliğini örtmek için, maçtan sonra abuk sabuk saçmalamıştır...

    bu gece de görüyoruz ki, şampiyonlar ligi tarihinin en kolay grubundan çıkamamak üzeredir.
    ama sorarlarsa imparator deyin.
    parator demeyin, aman ha. çünkü babasının hayrına geldi bizim takıma, milli takımdan kovulunca, kebapçıdan dayak yedikten sonra...

    çünkü kendisi acayip bir şeydir, eleştirilemez.
    bir ultraslan, bir terim; düşün galatasaray'ın yakasından...

    --- alıntı ---

    şu entry ile fenerbahçeli damgası vurulmaması gereken yazar. lakin yazmış, yazmışta hep boşa yazmış. düşünmeden yazmış. bom boş yazmış. ha kimse eleştirilmez değildir, eleştirirsin ama saçmalamadan eleştirirsin.

    birincisi; 2-0 önde olduğumuz fenerbahçe maçında hoca tacımız verilmedi diye ağlamadı. 4. döneminde geldiğinden beri yapılan hakem hatalarının patlamasını yaşadı o maç sonunda, ki haksız da sayılmazdı. tarihin en kötü fenerbahçesini yenemedi diye sus pus otursun mu hoca? o zaman gelen geçen seni tokatlasın böyle sürekli hakkını yesinler. yok öyle bi dünya.

    ikincisi; şampiyonlar liginde neye göre en kolay gruba düşmüşüz bir açıklasın. hangi takım bizden kötü kadro kalitesi açısından bu grupta? kolay bir grup gibi gözüküyor ama sen zaten eksik katıldın şampiyonlar ligine cezadan dolayı. ayrıca oyuncuların sakat. porto deplasmanında da iyi bir oyunla mağlup olduk şans yanımızda değildi. senin forvetin var mı allasen? hoca mı forvet almayın dedi yönetime? adam akıllı bir forvetimiz olsaydı böyle mi olurdu eyy baranakcok.

    üçüncüsü; sen bir galatasaray efsanesine tıpkı tinerci ağzıyla "parator" diyorsun. en komiği bu aslında. hani hocayı sevmezsin anlarım, fatih terim düşmanlığını da anlarım. lakin çok iyi galatasaraylıymışsın ya hani o yüzden tinerci ağzıyla entry girmen biraz komik olmuş. ne kadar entry'ini sonradan düzeltsende.

    şu son 1 aydır yaşananların tek sorumlusu fatih terim değil. evet hataları var bunu herkes biliyor ama biraz da mustafa cengiz yönetimini konuşmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın