• 889
    en tiksindiğim futbol kulübüdür. iktidar destekli bir takımdır, iktidarın ülkede nefes alınabilecek alan bırakmama girişiminin bir tezahürüdür. bir nevi "siz nerede olursanız olun, sokakta bilboardlarda, sinemada sansürlerimle, medyada yandaşlarımla, futbolda da başakşehir ile varım" anlamına gelmektedir.

    o yüzden de burada 1 tane insan da gelip "sistem takımı, hakediyorlar, uzun vadeli planlama" vesaire derse kusura bakmasın kalbini kırarım. istanbul'un 3 büyüğünün alamadığı sponsorlukları taraftarın, kitlen yokken almak sistem takımı olmak demek değil tamamen kayırılmaktır. ha keza hakem hatalarına da bakın, çok kolay düdük çaldıkları ve kollandıkları ortadadır.

    kadrolarının da çok iyi olduğunu düşünmüyorum. geniş ama iyi değil. o yüzden de kayırılarak şampiyon yapılacaklar, ya da fatih terim hocam bu cezaların bu adaletsizliğin de altından kalkacak ve yüzümüzü tekrar güldürecek. başka bir seçenek yok, gerçekten iğreniyorum bu takımdan, formalarını falan gördüğüm zaman yemin ediyorum bok görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın