• 51
    orta alanda oynatacak çok az oyuncu kalması ve bu durumda orta alanımızın savunma anlamında iyice geçirgen olacağını düşünerek 3-4-3 oynamayı denememiz gerektiğini düşünüyorum. 4-3-3 oynarak maç kazanmada sıkıntı yaşadığımız zaten bariz. bir de üstüne bu eksikler ile zorlamanın anlamı yok.

    ----------------------muslera-----------------------
    --------ozan---------maicon--------serdar---------
    linnes-------selçuk----------marinao---------ömer
    ------feghouli*-------sinan---------belhanda------

    bu şekilde çıkıp kaybedeceksek kaybedelim bence. zaten sürekli denenmiş olanları deneyerek kaybetmenin bir anlamı yok. hoş ben kazanacağımıza inanıyorum bu maçı. artık oyuncuların bir tepki göstermesi gerekiyor. bu maçta bu tepkiyi göstermeyeceklerse zaten çıkmasınlar sahaya.

    celil beklentisini de biraz romantik buluyorum. ozan'ı sahaya sürenler celil'in hazır olduğunu düşünse zaten çoktan süre verirlerdi. yunus bile çok az süre bulurken celil bulamıyorsa belli ki istenen seviyede değil. ozan'a şampiyonlar liginde bile formayı verenlere celil ya da bir başka genç oyuncu üzerinden vurmak komik oluyor.

    son dönemde aklımız maalesef saha içi dışında her yerde. bu maç ile konsantrasyon seviyemizi maksimuma çıkarmamız gerekiyor tekrar. bu maçı kazanmak demek nefes almak, milli takım arasına kendimizi rahat rahat atmak demek.

    bülent kaptanın dediği gibi biz zor günlerin adamıyız. şimdi sıra bunu sahada göstermekte. oyuncusuyla, yöneticisiyle, teknik ekibiyle size inanıyoruz, yüzümüzü kara çıkarmayın.

    #kon2antr2ayon

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın