resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8758
    8 kasım 2018 pfdk kararlarından sonra gelip bu skandalın, çifte standardın, ahlaksızlığın, yüzsüzlüğün ve şerefsizliğin bedelini kendisine yüklemeye çalışmak, tff'nin ve pfdk'nın yaptıklarını normalleştirmek ve kendi ayağına sıkmaktır.

    yahu kardeşim, adam penaltı yaptırdı, zaten ülkede karşımızda olan herkes olayların vebalini bize yüklemeye çalışıyor/yüklemiş, hala gelip vay işte neden penaltı yaptırdın, yensek bunlar olmazdı. birincisi bundan sonra dikkat edin bakalım aynı türden pozisyonların kaç tanesine penaltı verilecek, penaltı verilmesini geçtim, kaç tanesini izlemek için video hakeme başvurulacak? maçı katleden, olayların fitilini ateşleyen fırat aydınus'u bugün kim konuşuyor? utanmasalar 1 puanı hediye ettiler yorumları yapılacak. hakem dışında, galatasaray'a ait kim ve ne varsa suçlandı o günden beri.

    tüm bunları eninde sonunda anlayabiliyorum, neticede kış kışlığını, puşt puştluğunu yapacak. dayanamadığım tek nokta, bu olayları neredeyse her yıl tecrübe eden galatasaray taraftarının her zokayı yemesi ve yemeye devam etmesi. allah'ım bu beni çıldırtıyor. sakin kalamıyorum. tff'si, basını, pfdk'sı, rakibi, hakemi alenen sana savaş açmış, başta hocan olmak üzere sana dair ne varsa yemek istiyor, sen burada gelip muslera'yı suçluyorsun. allah'ım sen sabır ver!
App Store'dan indirin Google Play'den alın