• 12267
    tamam takim iyi gitmiyor, kac mactir kazanamiyoruz, oyuncularimiz bireysel olarak kotu vs ama neden surekli ayni seyler yazilir gercekten merak ettigim ortam. mesela hemen her gun belhanda kotulemesi, selcuk; aldigi para, performansi ve pasta yedirmesi uzerine elestiri, feghouli mesajlari, tarik camdala edilen kufurler... sikilmadik gitti hakkaten bu muhabbetlerden. eminim ki burada 'abi aslinda tarik camdal iyi topcu ha' diyecek bir insan yoktur, yani zaten herkes ayni seyi dusunuyor.

    bir de takim kotu gittiginde mantiklica neden kotu gidiyor ne yapilir seklinde yazilardan cok, 3.sinif spor programlarinda ya da sacma sapan twiter hesaplarinda bile goremeyeceginiz sacma sapan yorumlari okudugumuz bir ortam olmaya basladi iyiden iyiye.

    neyse cok uzatmayacagim, soylemek istedigim sey, yetersiz kadro + sakatlarimiz + gelecek cezalar ile en az onumuzdeki 5 mac* buyuk sikintilar ve muhtemelen buyuk kayiplar yasayacagiz. bu surecte yapilmasi gereken sey ciddi anlamda takima destek olmaktir. bir yorum yazacaksak eger yapici olmaya calisalim, elestiriyse de orijinalse bir seyler yazalim.
    basinin vs gazina gelip hocamiza takima sirtimizi donmeyelim. bu sene sampiyon olmasak bile alacagimiz her galibiyete, taraftarin verecegi destek ile kazanilacak her bir kurusa takimin inailmaz ihtiyaci var. basimizdaki adam fatih terim bu sureci en iyi yonetecek, takimi herkesten daha cok dusunen, takima yeni gencler kazandirabilecek yegane isim. onun arkasinda ne olursa olsun duralim.

    ben inaniyorum ki bu sikintili surecten hemen olmasa da guclu bir sekilde cikacagiz ve tekrar alisik oldugumuz gunlere ulasacagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın