• 133
    https://www.sozcu.com.tr/...-uyariyorum-2723649/

    bu adam demek istiyorum çünkü ismi ile hitap edilmeyi haketmiyor. evet bu adam, kendi taraftarına “paralı köpekler” diyen, “şike yaptımsa fenerbahçe için yaptım” diyen, galatasaray’ı şikecilikle suçlayan, şikeci oldukları tahkim kurulu, uefa disiplin kurulu, tahkim kurulu, cas ve isviçre federal mahlemesince onaylanmış takımın başkanı aziz yıldırım’ın altında yöneticilik yapmış birisi.

    be insafsız adam, o zamanlar neden aziz yıldırım hakkında tek cümle etmedin. o zaman neden aziz yıldırım’a methiyeler dizdin? sen herkesi kendin gibi aptal mı sanıyorsun.

    bu adamın solcu olması bana hep garip ve imkansız gelmiştir. fenerbahçe yöneticisi bir kişi sosyal demokrat olamaz. olması imkansız gibi bir şeydir (bana öyle geliyor) ama bu bukalemun hem aziz yıldırım şakşakçısı, hem fenerbahçe fanatiği hem de solcu. şimdi mustafa cengiz’in taraftarın öfkesini dizginlemek adına kullandığı bir cümleyi cımbızlayıp aklınca gömmeye çalışıyor. hadi git ordan be...

    bizim ülkemizde insanlar hep aptal yerine konuyor. aslında aptal olan kendileri. bir yazar daha önce itiraz etmediği, karşı çıkmadığı hatta desteklediği birçok ahlakdışı olayın zerresini rakibinde görünce hemen saldırıya geçiyor. yok öyle yağma uğur dündar. senin bu konularda konuşmaya, tek satır yazmaya hakkın yok. kapa çeneni otur oturduğun yerde.

    belki biraz sert oldu ama inan edin bu yaratıklar bunu hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın